Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss. 

Ecomotive holder til i fire ulike lokasjoner. Dersom du skal sende post send dette til 

Ecomotive AS
Myravegen 1
N-6060 Hareid

Vi kan nåes i kontortid på følgende nummer: 
Tel.: +47 70 03 91 00
Fax: +47 70 03 91 01
E-post: post@ecomotive.no

 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aktiviteter

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Pilotanlegg Runde Miljøsenter til behandling av svartvann med fokus på ressursgjenbruk

Ottar Håkonsholm

Utanfor Runde Miljøsenter har Ecomotive AS etableret eit mobilt, containerbasert anlegg til mottak og behandling av svartvann fra vakuumtoalett med fokus på gjenvinning av engergi og næringsstoffer. Anleggets kjærneelement er en såkalt ABR reaktor (anaerobic baffel reactor) som omdanner storparten av organisk stoff som finnes kloakken til biogass. Biogassen omdannes igjen til varmeenergi i en gassbrenner. Denne varmen utgjør omtrent 90% av energien som trengs for å drifte anlegget som betyr at den er svært energieffektiv sammenlignet med et konvensjonelt kloakkrenseanlegg.

Reaktoren reduserer slammengde med ca. 85%

Utløp fra ABR reaktoren skal gjennom en etterpolering i et kullfilter som gir en tilnærmest pratikkelfri væske som  forventes å være godt innenfor utslippskravene til mindre sårbare områder i henhold til EU sitt vanndirektiv. Hovedfokus i pilotanlegget på Runde er fjerning av organisk stoff og gjenvinning av energi. En eventuell fjerning og gjennvinning av næringstoffer blir i neste steg.

Sluttprodukt blir da flytende gjødsel som kan brukes til ulike formål.

Ecomotive er forsknings og utviklingsselskapet i Jetskonsernet. Selskapet har 5 heiltidsansatte og jobbar hovudsaklig med kildesepareande / kretsløpsbaserte renseløysingar. Vi har jobba med denne type teknologi i halvanna år med ulike labboppsett nede på Ås (NMBU) Tida er no komen for å teste ut ein fullskala, for å skaffe oss driftserfaring og samle data.

Målet er å levere eit renseanlegg som slepp tilførsel av energi og  gjerne produsere meir energi enn kun til drifting.

Kildeseparert avløp med etterbehandling av grått og svartvann

Kildeseparert avløp med etterbehandling av grått og svartvann

Fullskalareaktor ved Runde Miljøsenter

Fullskalareaktor ved Runde Miljøsenter