Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss. 

Ecomotive holder til i fire ulike lokasjoner. Dersom du skal sende post send dette til 

Ecomotive AS
Myravegen 1
N-6060 Hareid

Vi kan nåes i kontortid på følgende nummer: 
Tel.: +47 70 03 91 00
Fax: +47 70 03 91 01
E-post: post@ecomotive.no

 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aktiviteter

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Ny daglig leder styrer selskapet

Editor BrandValley

 
 

Ottar Håkonsholm fra Ulsteinvik er fra 1. september ansatt som ny daglig leder i Ecomotive AS. Han kommer fra Jets-konsernet, der han i mange år har jobbet med forskning og utvikling knyttet til ressursbesparende vakuumtoalettsystemer.

Gjennom sin tidligere jobb i Jets har Ottar samarbeidet tett med Ecomotive AS. Dermed kjenner han allerede selskapet han nå skal lede, svært godt. Ecomotive AS leier nå lokaler i Jets-bygget på Hareid, slik at Ottar kan fortsette å jobbe derfra. Dette gjøres blant annet for å videreføre det svært gode samarbeidet mellom Jets-konsernet og Ecomotive AS.

“Det er en stor styrke for Ecomotive å få inn en ny daglig leder som både har jobbet med ledende, relevante norske forskningsmiljøer på Runde og Ås, og som dessuten har lang og bred erfaring fra næringslivet” sier tidligere daglig leder Kåre Audun Haddal. Vi ønsker Ottar velkommen til oss!