Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss. 

Ecomotive holder til i fire ulike lokasjoner. Dersom du skal sende post send dette til 

Ecomotive AS
Myravegen 1
N-6060 Hareid

Vi kan nåes i kontortid på følgende nummer: 
Tel.: +47 70 03 91 00
Fax: +47 70 03 91 01
E-post: post@ecomotive.no

 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aktiviteter

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Renseanlegg til Jets Vacuum

Editor BrandValley

 
 

Ecomotive AS har vært sterkt delaktig i arbeidet med å utvikle et nytt kloakkrenseanlegg for maritim bruk, i samarbeid med Jets Vacuum AS på Hareid. Nylig passerte man 50 solgte anlegg.

Umiddelbar suksess
Renseanlegget som leveres under navnet Ecomotive STP ble sertifisert i desember 2012 med gode testresultater, og etter bare en måned ble det første anlegget solgt til en kunde i Brasil. Dette gav en bra indikasjon på hvordan det maritime markedet ville motta anlegget.

50 levert tre første kvartal
Jets Vacuum AS står for produksjon og salg av anleggene som Ecomotive AS har bidratt til å utvikle, og selskapet kan nå konstatere at 50 renseanlegg ble levert i løpet av de tre første kvartalene av 2013. For Ecomotive AS betyr dette at arbeidet som selskapet har lagt ned i utviklingen av anlegget, nå bærer frukter som man kan være stolte av.

Utviklingen fortsetter
– Erfaringene fra de anleggene som er levert så langt, blir selvsagt pløyet direkte tilbake i videreutvikling slik at vi kan gjøre denne renseteknologien enda bedre. Vi ligger nå i forkant av utviklingen innen slik teknologi, og det skal vi fortsette med, sier daglig leder Ottar Håkonsholm i Ecomotive AS. Mer om renseanlegget Ecomotive STP finner du på Jets Vacuum AS sine websider.