Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss. 

Ecomotive holder til i fire ulike lokasjoner. Dersom du skal sende post send dette til 

Ecomotive AS
Myravegen 1
N-6060 Hareid

Vi kan nåes i kontortid på følgende nummer: 
Tel.: +47 70 03 91 00
Fax: +47 70 03 91 01
E-post: post@ecomotive.no

 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aktiviteter

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Gråvannsrensing slår an

Editor BrandValley

Ål kommune føyer seg nå inn i rekken av kommuner som har godkjent gråvannsrenseanlegg for hytter fra Ecomotive AS. Godkjenningen ble svært godt mottatt av hytteeiere i Ål, som lenge har ønsket å ta i bruk slike renseanlegg.

Kan bli en døråpner
Jets Vacuum AS som produserer og selger renseanlegget Ecomotive AS har utviklet, melder at flere titalls bestillinger bare fra denne ene kommunen nå er kommet inn på kort tid:

Vi har merket en enorm interesse fra hytteeiere i Ål etter at kommunen åpnet for denne renseløsningen. Hytteeierne har lenge vært klar over fordelene anlegget gir, men kommunen har nølt en stund med å godkjenne. Dette kjenner vi godt til også fra andre kommuner, for det er vanskelig å få gjennomslag for ny teknologi. Men vi håper at Ål kommunes godkjenning nå kan bli en døråpner også i andre regioner, siden det her dreier seg om en stor hyttekommune, sier salgssjef for hyttemarkedet i Jets Vacuum AS, Håvard Veddegjerde..

Sparer over 250.000 per hytte
Kundene som har hytter i Ål, er iallefall helt klare på at de vil ha gråvannsrenseanlegget. I kombinasjon med vakuumtoaletter fra Jets Vacuum, sparer nemlig renseanlegget hver hytteeier for over 250.000 kroner. Kommunen har stilt krav til at hyttene skal ha en tilfredsstillende avløpsordning, og alternativet var derfor å koble seg på offentlig avløp – noe som ville medført en svært høy kostnad for hver enkelt hytteeier, påpeker Veddegjerde.

Ny renseteknologi
Renseteknologien som benyttes i gråvannsrenseanleggene Ecomotive A01 er godkjent av Bioforsk for hytter med inntil 9 sengeplasser, og tåler dermed høy belastning. Etterfølgeren Ecomotive A02 er en forbedret utgave som også kan brukes til hus, og det er den forbedrede Ecomotive A02 som nå skal leveres  til hyttene i Ål.

Anlegget har flere nivåer av sikring mot uønskede utslipp, og har vært grundig testet i samarbeid med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås. For oss som har fulgt dette anlegget fra idé, via forskning og utvikling, og helt frem til ferdig produkt, oppleves det som en anerkjennelse at det nå godkjennes for bruk i flere og flere kommuner, avslutter Grevsgård.