Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss. 

Ecomotive holder til i fire ulike lokasjoner. Dersom du skal sende post send dette til 

Ecomotive AS
Myravegen 1
N-6060 Hareid

Vi kan nåes i kontortid på følgende nummer: 
Tel.: +47 70 03 91 00
Fax: +47 70 03 91 01
E-post: post@ecomotive.no

 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aktiviteter

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Alternative avløpsløsninger på Norsk Vanns fagtreff

Ottar Håkonsholm

Foto: Arve Heistad (t.v.) med gråvann fra testforsøk i lab. Her med Melesse Eshetu, også han fra Ecomotive. (Arkiv)

Foto: Arve Heistad (t.v.) med gråvann fra testforsøk i lab. Her med Melesse Eshetu, også han fra Ecomotive. (Arkiv)

Ecomotive AS var sterkt representert ved Norsk Vanns fagtreff ved Gardermoen 7. – 8. februar 2017. Med spesialkompetansen fagfolkene i Ecomotive AS besitter fikk Arve Heistad, Jostein Grevsgård og Daniel Todt en hel ettermiddagsøkt til rådighet for å opplyse forsamlingen om den nyeste forskningen og produktutviklingen innen alternativer til tradisjonelt avløpsnett.

Tilbakemeldingene tyder på at denne økten var av stor nytte for de som deltok på fagtreffet, og vi fikk spredd oppdatert kunnskap til kommune-Norge. Vår brede erfaring og solid fundamenterte fagkunnskap innenfor desentrale avløpssystemer og kildeseparerte avløp blir tydelig satt pris på av tilhørerne, noe som gir inspirasjon til å delta også på senere arrangementer av denne typen, sier daglig leder Ottar Håkonsholm i Ecomotive AS.

Arve Heistad tok opp utslipp av renset gråvann til jordresipient, og tilbakeholdelse av bakterier i den forbindelse. Jostein Grevsgårds innlegg dreide seg om nærings- og smittestoffer i avløpsvann fra henholdsvis kildeseparerende avløpssystemer og andre, tradisjonelle avløpssystemer. På slutten av dagen stod Daniel Todt for en oppdatering om forskning på lokale behandlingsanlegg for svartvann fra bolig- og hyttefelt samt boligblokker.

Vi ser at en rekke kommuner har satt i gang oppryddingsaksjoner knyttet til avløp i spredt bebyggelse, for det er mange gamle avløpsanlegg i drift som ikke renser utslippene forskriftsmessig. Men nettopp fordi det gjelder spredt bebyggelse, medfører det ofte uforholdsmessig store kostnader å knytte disse boenhetene til offentlig avløp. Da er det veldig greit for oss å kunne gi kommune-Norge en oppdatering på hva som rører seg innen moderne, desentrale avløpsløsninger. Alt i alt to bra og nyttige dager på fagtreffet, avslutter Håkonsholm.