Nyheter

Aktuelle saker fra Ecomotive AS

Doktorgrad til Daniel Todt

Posted at June 2, 2015 | By : | Categories : Nyheter | 0 Comment

daniel_phd_1

 

Prosjektingeniør Daniel Todt i Ecomotive AS forsvarte den 29. mai 2015 doktoravhandlingen “Kildeseparerende sanitærsystemer – minimering av energiforbruk og lystgassutslipp ved biologisk rensing av svartvann” ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).

“Det er med enorm glede vi kan gratulere Daniel med hans velfortjente PhD-grad! Dette er en bekreftelse på at Ecomotive AS besitter noe av den fremste kompetansen i Norge når det gjelder kildeseparerende avløpsløsninger. Dette er den andre doktorgraden blant våre ansatte som er tatt på løsninger utviklet av Ecomotive, og det sier mye om nivået på de personene vi har knyttet til oss”, sier daglig leder Ottar Håkonsholm i Ecomotive AS.

daniel_phd_2

Daniel Todt presenterer sin doktoravhandling.